Apon Oy on Torniolainen marraskuussa 2020 perustettu yritys, joka auttaa Meri-Lapin alueen yrityksiä tehostamaan liiketoimintoja tarjoamalla laadukkaita toimisto- ja assistenttipalveluja. Lisäksi meiltä saa tekniset piirustukset suunnitelmillesi.

Toimiston rutiinitöiden lisäksi Apon Oy hoitaa vaikkapa tekstin käsittelyt, tarjouspohjat, taulukkolaskennat tai esimerkiksi yritysesittelyt yhdessä yrittäjien kanssa. Myös inventaariot, laskutukset ja arkistoinnit onnistuvat luotettavasti ja tarkasti. Meiltä voit saada myös tuuraajan ohimenevässä tilanteessa lyhyelläkin varoitusajalla.

Annu Aponilta hei!

Mie olen yrittäjäperheen kuopus, yrittäjyys on siis ollut mulle aina tärkeä tulevaisuuden haave. Syksyllä 2020 haave vihdoin toteutui ja sain alkaa tekemään sitä, mistä oikeasti tykkään: eli auttamaan muita onnistumaan hoitamalla asiakkaiden puolesta ne monesti ärsyttävät rutiinihommat ja excel-taulukot, joista mie ite jostaki syystä saan jotaki kiksejä. 

Mie tiiän työllistämisen haasteet kustannuksineen ja varsinki näin korona-aikaan haluan olla auttamassa ja mahollistamassa yritysten toimintojen tehostamista ja vaikka laajentamistakin ilman suuria riskejä. Toimistopalveluiden ulkoistaminen on sitä nykypäivää, vaikka sitä ei tällä meän perällä ihan hirveästi vielä ollakkaan totuttu tekemään. Uskon siihen, että asiakkaat huomaa minun palveluiden käytön olevan helppoa ja luotettavaa, mikä varmasti lisää kysyntää myös muille saman alan toimijoille. Eli kaikki voittaa. 

Mie olen koulutukseltani suunnitteluassistentti ja yritystoimintaan suuntautunut liiketalouden tradenomi. Mulla on työkokemusta useammasta eri yrityksestä ja monenlaisesta työtehtävästä. Toimeliaana ihmisenä en pelkää sotkea käsiä enkä ole ensimmäisenä nostamassa käsiä pystyyn luovuttamisen merkiksi. Mie tehen hommat loppuun vaikka sinnillä, jos ei muuten. 

Veneily on mulle ja koko meidän perheelle rakas harrastus ja kesät me pyöritetään Puotikarin Satamaa Torniossa. Sen lisäksi mie harrastan käsitöitä ja saatanki etäpalaverien tai koulutusten yhteydessä neuloa yhtä sun toista. 

Kiitos ko tulit Aponin sivuille ja ole yhteydessä, jos mie vain voin jotenki sinua auttaa!

www.puotikari.fi
www.facebook.com/puotikari